Yükleniyor

GRK Software

Aşağı Kaydır

GRK Yazılım BİR WEB SİTESİNE İHTİYAÇ DUYMANIZ İÇİN 10 NEDEN

BİR WEB SİTESİNE İHTİYAÇ DUYMANIZ İÇİN 10 NEDEN | GRK Software

Bunlar yanlış kanılardır. Sizin veya şirketinizin aslında bir web sitesine ihtiyacı var ve bu 10 neden, işletmenizin boyutu ne olursa olsun sizin/şirketinizin neden profesyonel bir web sitesine ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

#1, Rakiplerinizin bir web sitesi var
Web sitesi olan başka bir işletmeyle doğrudan rekabet halindeyseniz, açık bir avantaja sahipler - özellikle de Web Sitelerini yeterince pazarlıyorlarsa.

#2, Müşteri hizmetlerinizi iyileştirin
Bir Web Sitesi, anında görüntülenebilir bilgiler ve hatta indirilebilir içerik sağlamayı mümkün kılar. Site ziyaretçilerinizin sorularına bakmaları ve anında cevabı okumaları için sık sorulan sorular sağlayabilirsiniz.

#3, İnsanlar Sizi İnternette Arayacak
Er ya da geç, birisi bir arama motoruna adınızı veya işletmenizi yazacaktır. Ne bulmalarını istiyorsun? Hiçbir şey veya daha da kötüsü, rekabetiniz.

#4, Web Siteleri Harika Reklamlardır
Bir hizmetin, ürünün veya yalnızca kendinizin reklamını yapıyor olursanız olun, bir Web Sitesi bunu yapmanın harika bir yoludur. Web siteleri, çoğaltılması ücretsiz, etkileşimli ve hedef kitlenize hızlı bir şekilde dağıtılan broşürler gibidir.

#5, 7/24 Açıksınız
Bir Web Sitesi, işletmenizin veya kuruluşunuzun 7/24 (haftada 24 saat, haftada yedi gün) açık olmasını sağlar.. Birçok kişi, çoğu işletmenin kapalı olduğu akşamları Web'de gezinir. . Ancak bulabilecekleri bir Web Siteniz varsa, açık kadar iyisiniz.

#6, Artık Herkes Çevrimiçi
Bu çok sayıda insan demek, yani şu anda üç milyar kullanıcı internet kullanıyor. Dünya çapındaki kullanıcılar, Web Sitenizi diğer herkes gibi görebilirler ve bu size veya onlara herhangi bir ekstra maliyet getirmez.

#7, Pasif Gelir Fırsatları
Bir Web Sitesi ile, müşterilerin tüm internet üzerinden sipariş vermelerine ve seçimleri için ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir çevrimiçi mağaza oluşturabilirsiniz. Tüm bunlar, Web Sitesi tasarlanıp çevrimiçi hale getirildikten sonra sizin müdahaleniz olmadan gerçekleşir, bu da onu pasif gelir olarak sınıflandırır.

#8, Önemli Bilgiler Sağlayın
İnsanlar her zamankinden daha fazla bilgi bulmanın ve çevrimiçi aramanın geleneksel yollarından uzaklaşıyor. Sarı sayfalar, dizinler ve basılı materyaller daha az kullanılıyor.

#9, Temel İşletme Bilgilerini Paylaşın
Bir Web Sitesi ile artık iletişim bilgileriniz, işinize genel bakışınız ve işletmenizin çalışma saatleri gibi bilgilerinizi kolayca paylaşabilirsiniz. Artı, iyi bir SEO web sitesi ile insanlar sizi arama motoru aracılığıyla kolayca bulabilir.

#10, Uygun Maliyetli ve Genişletilebilir Pazarlama
Bir Web sitesinin en iyi özelliklerinden biri, işletmenizde değiştikçe bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebilmenizdir. Revize edilmesi ve daha sonra maliyetine göre yeniden basılması gereken basılı materyallerin aksine.

Sonuç
Bir web sitesi, günümüzde kendinizi veya şirketinizi dış dünyaya tanıtmanın temel yoludur. Web sitesi ayrıca şirketinizi büyütmek için pazarlama fırsatları yaratır.
Hedef kitleniz, işletme bilgilerinizin yanı sıra çevrimiçi olarak desteğinizi kolayca alabilir .

Yeni web siteniz veya yeniden tasarım projeniz için bir web sitesi tasarımcısına mı ihtiyacınız var? Yeni bir web sitesi oluşturmakla ilgileniyorsanız, teklif istemekten çekinmeyin ve ayrıca web barındırma, web tasarımı ve CMS'yi içeren uygun fiyatlı web paketleri sunuyoruz.

Bize bir e-posta gönder info@grkyazilim.com.tr

GRK Yazılım NextLevel Çankaya / Ankara lokasyonunda yer almaktadır. Web ve Mobil kurumsal çözümler , özel kodlama , yazılım danışmanlığı , web sitesi tasarımı, web sitesi geliştirme, özel admin panel, marka tasarımı, logo tasarımı, web sitesi bakımı, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve Google Adwords Yönetimi gibi çok çeşitli yaratıcı tasarım ve kodlama hizmetleri sunuyoruz. Türkiye'de bir yazılım şirketi olarak misyonumuz, müşterilerimizle hedeflerine ulaşılması sırasında ve sonrasında en iyi ilişkiyi sağlamaktır. Size her zaman açık bir kulağımız var. Bizimle ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bir mesaj gönderin.

  • eJeeban Web Design Company Facebook
  • eJeeban Web Design Company Instagram
  • eJeeban Web Design Company Youtube Page
Telif Hakkı © GRK Yazilim. Tüm Resim ve Yazı Hakları © 2024 Sahiplerine Aittir.