Yükleniyor

GRK Software

Aşağı Kaydır

GRK Yazılım İŞİNİZİ BÜYÜTECEK WEB TASARIM PÜF NOKTALARI / TRENDLERİ

İŞİNİZİ BÜYÜTECEK WEB TASARIM PÜF NOKTALARI / TRENDLERİ | GRK Software

Web Tasarım, açıkça çevrimiçi varlığınızda önemli bir rol oynuyor. Güçlü bir web sitesi tasarımı, markanızın hedef kitleniz için güvenilirliğini yaratmada esastır. Çevrimiçi ziyaretçileriniz, iyi bir web sitesi tasarım yapısıyla web sitenizde daha olumlu bir deneyim yaşayacak ve ürünlerinizi satın alma veya hizmetlerinize abone olma olasılıklarını artıracak.

İşte işinizi etkili bir şekilde büyütebilecek sektördeki bilindik isimler tarafından önerilen web tasarımı ve UX püf noktaları / trendleri.

1.Açılış Sayfasındaki Video
Açılış sayfasındaki bir video, belirli bir web sayfasında (ürün, promosyon vb...) harekete geçirici mesaj olarak kullanılabilir veya ana sayfanızda otomatik olarak oynatılan sürükleyici bir video oluşturabilir. Bu yaklaşımlardan herhangi biri bilgi sağlayabilir veya marka kimliğinizi geliştirebilir.

2.Paralaks Kaydırma
Paralaks kaydırma, web sitesi arka plan nesnelerinin ön plan nesnelerinden daha yavaş / daha hızlı hareket ettiği, kullanıcı kaydırırken bir 3D efekti yarattığı bir tekniktir. Web sitenizin içeriğine öncelik vermek için etkili bir şekilde kullanılabilir, bu da kullanıcınızın her şeyi basit kaydırma / kaydırma ile görme olasılığını artırır.

3.Animasyonlu Harekete Geçirici Mesajlar
Harekete geçirici mesaj (CTA), izleyicilerinizi bir sonraki adımı nasıl atacakları konusunda motive eden ve genellikle "şimdi ara", "bul" gibi zorunlu bir fiil kullanarak teklif etrafında bir aciliyet duygusu yaratan bir talimattır. daha fazla" veya "bugün bir mağazayı ziyaret edin". Harekete geçirici mesaj düğmesi / animasyonlu talimat, ziyaretçinin dikkatini çekmede geleneksel CTA'lardan daha etkili olabilir ve sonunda onları bir satın alma işlemi yapmak, bir deneme başlatmak veya kaydolmak için tıklayıp bir eylem gerçekleştirmeye ikna eder.

4.Özel Yazı Tipi
Hiç şüphe yok ki her web sitesinin mesajı hedef kitlesine ulaştırmak için metne ihtiyacı vardır. Marka kimliğinizi benzersiz bir tipografi ile geliştirebilir ve özel ve temel stok yazı tiplerinin kombinasyonu ile vizyonu ve ruh halini net bir şekilde sunabilir.

5.Yapay Zeka
Chatbot'lar gibi AI kullanmak, iletişim sürecini daha doğal ve bir web sitesiyle etkileşimi kolaylaştırdı. Trendde kalmak istiyorsanız, bir web sitesi geliştirirken chatbot kullanmayı düşünün.

Sonuç
Hiç şüphe yok ki, bir web sitesine sahip olmak, kendinizi veya şirketinizi dış dünyaya tanıtmanın temel yoludur. Yukarıdaki özelliklerin / püf noktalarının uygulanması, web sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirebilir ve nihayetinde işinizi büyütebilir.

Yukarıda belirtilen en son trendleri ve püf noktalarını içeren bir web sitesine mi ihtiyacınız var? Yeni bir web sitesine sahip olmak veya mevcut web sitenizi yenilemekle ilgileniyorsanız, teklif istemekten çekinmeyin ve ayrıca web barındırma, web tasarımı ve CMS'yi içeren uygun fiyatlı web paketleri sunuyoruz.

Bize bir e-posta gönder info@grkyazilim.com.tr

GRK Yazılım NextLevel Çankaya / Ankara lokasyonunda yer almaktadır. Web ve Mobil kurumsal çözümler , özel kodlama , yazılım danışmanlığı , web sitesi tasarımı, web sitesi geliştirme, özel admin panel, marka tasarımı, logo tasarımı, web sitesi bakımı, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve Google Adwords Yönetimi gibi çok çeşitli yaratıcı tasarım ve kodlama hizmetleri sunuyoruz. Türkiye'de bir yazılım şirketi olarak misyonumuz, müşterilerimizle hedeflerine ulaşılması sırasında ve sonrasında en iyi ilişkiyi sağlamaktır. Size her zaman açık bir kulağımız var. Bizimle ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bir mesaj gönderin.

  • eJeeban Web Design Company Facebook
  • eJeeban Web Design Company Instagram
  • eJeeban Web Design Company Youtube Page
Telif Hakkı © GRK Yazilim. Tüm Resim ve Yazı Hakları © 2024 Sahiplerine Aittir.